Det ska du packa med dig från badrumskåpet till Sweden Rock

Äntligen är det dags för festivaler igen. Är du en äkta rocker har du säkert taggat inför Sweden Rock Festival i månader. För att festivalen ska bli extra njutbar är det dock bra om du först tar en titt i ditt badrumsskåp innan du ger dig iväg. Här berättar vi om vad du ska satsa på att ta med dig.

Smart och lätt packning

Packningen underlättas avsevärt om du har ett välorganiserat badrumsskåp där du enkelt hittar allt. Har du inte ett sådant hittar du snabbt ett badrumsskåp som passar dina behov hos Rörfokus. Här finns skåp som passar både det lilla och stora badrummet. Det finns dessutom badrumsskåp i mängder av olika stilar.

Tänk dig nu att du står med näsan i ditt badrumsskåp och funderar på vad som egentligen är värt att packa med dig. Det första du bör tänka på är att inte packa för skrymmande föremål, speciellt om du ska bo i tält. Tänk på att många produkter fungerar utmärkt att hälla över i mindre flaskor.

Men sen då, vad bör du egentligen ta med?

Tänk på att solen kan vara stark och du kommer att vara mycket utomhus. Packa därför med dig en bra solskyddsfaktor så att du slipper drabbas av soleksem eller bränna dig . Det är också ganska vanligt att man får skavsår på festival så plåster och servetter för sårrengöring är givna. Ska du bo i tält kan möjligheterna att tvätta dig vara ganska begränsade. Så kallade make up-wipes är därför jättebra att packa med. Med dem kan du enkelt fräscha upp dig mellan spelningarna. Glöm inte heller värktabletter.

Smink och sånt

Efter flera inställda Sweden Rock finns det ingen begränsning på peppen inför detta år. Naturligtvis vill du vara ditt bästa jag och därför ta med dig lite smink. På Sweden Rock 2022 föreslår vi att du satsar på så kallade multiprodukter, till exempel krämrouge som både kan användas till läppar och kinder samt ögonskugga som kan tjänstgöra både som skugga och eyeliner. På så sätt behöver du inte packa med så mycket men kan ändå göra dig snygg och fräsch. Oavsett vilken typ av rock eller metal du gillar finns det bra produkter som passar din stil. Gillar du det riktigt hårda är en svart kajal en bra följeslagare på festivalen. Den kan både användas som eyeliner och suddas ut och bli en snygg ögonskugga.

Hoppas nu att dessa tips har gjort att du kommer att kunna njuta av festivalen extra mycket. Och kom ihåg, utseendet är faktiskt inte viktigast. Huvudsaken är att du har riktigt, riktigt kul på festivalen. Se därför till att titta på så många av dina favoritband som möjligt.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *